Catering in Huize Scherpenzeel

Met catering van De Witte Holevoet Cateringservice gunt u uw gasten niet alleen culinaire kwaliteit. U gunt ze ook een vorstelijk verblijf op een prachtige locatie voor hun feest, receptie of vergadering.
Nergens kunt u ze beter welkom heten dan in Huize Scherpenzeel.
Een adellijk huis, in een romantisch park van zes hectare, met adembenemend mooie vertrekken. Originele details en authentieke plafondornamenten zijn in dit eeuwenoude pand in eer hersteld.

Vanuit de luxe salons hebt u een riant uitzicht over het park, de fontein en de vijvers. Geen mooiere plek denkbaar voor een private dinner of zakelijke ontmoeting.
De heerlijkste gerechten worden door onze koks klaargemaakt in de authentieke keuken, in het souterrain. Wijnproeverijen en culinaire workshops worden in de historische gewelvenkelder een belevenis apart. Wat u ook wilt, u verrast en verwent uw gasten altijd met een verblijf in Huize Scherpenzeel. Het is de ideale locatie voor een trouwerij, receptie, diner, private dinner, vergadering, training, workshop of afternoon tea.
Echtparen die hun bruiloftsfeest bij ons vieren, bieden wij een overnachting met ontbijt aan, in onze bruidssuite in restaurant-hotel De Witte Holevoet, op loopafstand.

We nodigen u graag uit voor een kennismaking. Met ons, en met onze prachtige locaties. Wij verzekeren u van een bruisend feest en geslaagde bijeenkomst.

Kijk op http://www.huizescherpenzeel.nl/
 

Extra informatie
ZomerActie
Zomeractie: Om onze gasten extra te verwennen hebben we de Zomeractie: Daar blijf je voor thuis :)
Lees verder >>
Bruidsbeurs in Huize Scherpenzeel
Op zaterdag 20 september a.s.van 12.00 tot 17.00 uur en maandag 22 september van 18.00 tot 22.00 uur organiseren Yasmin Organisatie Styling en Kasteel Huize Scherpenzeel een inspirerende trouwbeurs op genoemde locatie aan de Burg. Royaardslaan 1
Lees verder >>
Open Top Trouwlocatie Route
Kom naar de Open Trouwlocatie Dag zondag 14 september van 12.00 tot 17.00 uur
Lees verder >>
Achteraanzicht Witteholevoet